Konténeres hulladékszállítás manager
Ez a program kimondottan a konténeres hulladékszállítási szolgáltatásra lett kifejlesztve. Ha szeretne egy olyan szoftvert amiben ezt a szolgáltatási folyamatot az elejétől a végéig átlátja, akkor jó helyen jár! A fuvarszervezés, a statisztikák, a számlázás és minden egyéb funkció egy helyen elérhető, könnyen használható minden korosztály számára.
Érdeklődni szeretnék
Átlátható naptárrendszer a fuvarszervezőnek
Ez a egyik legfontosabb felület, itt történik a fuvarok szervezése és a mindennapi aktív munkavégzés. Könnyen átlátható, egyszerre többen is használhatják. A felvett megrendeléseket a fuvarszervező egy gombnyomással küldheti ki a sofőröknek!
Pontosan követhető státuszok a szolgáltatásban és a pénzügyben
Minden egyes megrendelésnek külön státuszai vannak, pontosan tudni fogja, hogy melyik konténere hol van, mióta van ott. A pénzügyi státuszokkal követni tudja, hogy mennyi pontosan a kinlevősége, melyik ügyfele mennyivel tartozik.
Számlázás és pénzügy
Integrált számlázó programmal könnyű a partnereknek való számlázás. Egy helyen követheti jováírásait, kintlévőségeit. Szabályozhatja azt is, hogy bizonyos tartozás felett ne engedjen rögzíteni új megbízást egy adott partnerének. Automatizálva vannak a fizetési felszólítások is, így nem kell aggódnia afelől, hogy rendben van a követelés behajtása.
Térkép nézet a gyors átláthatósághoz
Szeretné látni, hogy hol helyezkednek el a konténerei? Csak kattintson a térkép nézetre, és azonnal látni fogja az elhelyezkedésüket. Nem csak a fuvarszervező fogja könnyen átlátni a napi szervezési feladatokat, hanem az összes kollégája.
Minden konténer helyzete pontosan azonosítható
Aggasztotta már, hogy vajon minden konténere megvan? A rendszerben az összes konténer helyzete rögzítve van, így könnyen utána járhat aggodalmának.
Teljes körű statisztika
Minden adat ami a programba bekerül abból statisztikai adat nyerhető. Pontosan tudni fogja, hogy egy adott hónapban mennyi volt a forgalma, hány konténert rakott ki. Még azt is, hogy melyik sofőrje volt a legaktívabb!
Költségek rögzítése
Az eredmény számításánál fontos, hogy mindennnel tisztában legyen. A programunkban rögzítheti költségeit, így pontos képet fog kapni szolgáltatása eredményéről!