Szolgáltatásirányítási rendszer
Tegye hatékonnyá mindennapos munkáját vállalkozására specifikált szoftvereinkkel
Lead management
Az ügyfélkezelőben egy felületen érhető el minden ügyféladat. Visszanézhető események, szerződésadatok és egy ügyfélhez több kezdeményezett vagy ügylet tartozhat. A befizetett költségek nyomonkövehetőek. A hivás státuszokon kívül speciális célú státuszok is felvehetőek.
Hívások kezelése
A munkaterület egyben tartalmazza az eddigi hívásokat, a mai és holnapra ütemezett hívásokkal együtt. Felvehető új ügyfél, indítható új hívás és egy kattintással kereshetünk az ügyfelek között, név, e-mail cím, vagy telefonszám alapján.
Ügyfelek keresése
Az ügyfelek között különféle paraméterek szerint szűrhetünk, attól függően is hogy milyen hívás státuszban vannak jelenleg, mikorra kérték a visszahívás, vagy ha fizetési elmaradást kell kezelni.
Statisztika
A statisztika minden fontos adatot egy felületen tud összegezni a bevételek és hívás státuszok függvényében. Napi, heti vagy havi motivációs ranglista is felállítható az operátorok között.
Tartalomkezelés
A landing oldal tartalmi részei tetszőlegesen szerkeszthetőek, így weboldala akár A/B teszt formájában is tesztelhetővé válik.